Vizyonumuz

RE-SCIENCE Teknoloji, akademik araştırma ortamında olgunlaştırılmış, bilimsel süzgeçten geçmiş bilgiyi çözüm odaklı kullanarak yüksek teknoloji ve özgün ürünler geliştirmek hedefiyle kurulmuştur.

Misyonumuz

Şirket olarak amacımız, İnsansız Hava Araçları, Otonom Sistemler, Yapay Zeka, İHA Model Uçak ve STEM Eğitimi, Sürü İnsansız Sistemler, Anti Drone Teknolojileri ve Modern Elektronik Harp Sistemleri konusunda fark yaratan bir teknoloji firması olmaktır.

Hikayemiz

RE-SCIENCE Teknolojik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri kanunu kapsamında 2018 yılında kurulmuştur ve bu kapsamda hizmet vermektedir.

Şirket, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayınlanan kuruluş esas sözleşmesine göre, Ar-Ge ve danışmanlık hizmetleri verebilir, personel yetiştirme, eğitim ve buna benzer faaliyetlerde bulunabilir, çeşitli konularda yerli, yabancı, gerçek ve tüzel kişilerle ve firmalarla işbirliği yapabilir.

4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri kanunu kapsamında yürütülen projeler için muafiyetlerden yararlanabilmekteyiz.

Ekibi Tanıyın

tansufilik

Tansu FİLİK, PhD

Kurucu & CEO

2002 yılında Anadolu Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ndeki bütünleşik yüksek lisans ve doktorasını 2010 yılında tamamladı. 2002 – 2010 yılları arasında ODTÜ Sensör Dizisi ve Çok Kanallı Sinyal İşleme Grubu (SAM) ile birlikte çeşitli çalışmalarda bulundu. 2010 – 2012 yılları arasında ASELSAN A.Ş. şirketinde Radar, Elektronik Harp ve İstihbarat Sistemleri Bölümü’nde çalıştı. Şu anda Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev alan Tansu Filik, RE-SCIENCE şirketinin kurucusudur.

mustafagokce

Mustafa GÖKÇE

Proje Lideri

Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 2017 yılında mezun olmuştur. Şirkette Proje Lideri Elektrik – Elektronik Mühendisi olarak çalışmaktadır. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Telekomünikasyon Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans öğrenimi görmektedir ve Sürü İHA Konsepti, İHA Donanımsal ve Yazılımsal Tasarım Süreçleri, Nesnelerin İnterneti, Kablosuz Ağ Güvenliği ve Bilgisayar Destekli Nümerik Elektromanyetik Simülasyon konuları üzerinde çalışmaktadır.

Fatma ÖZÜDOĞRU

Yazılım Mühendisi

Eskişehir Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 2021 yılında mezun olmuştur. Şirkette Yazılım Mühendisi olarak çalışmaktadır. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Devreler ve Sistemler Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans öğrenimi görmektedir.

Mehmet AKTAŞ

Ar-Ge Destek Personeli

Anadolu Üniversitesi Havacılık Elektrik Elektroniği Bölümü’nden 2021 yılında mezun olmuştur. Şirkette Ar-Ge Destek Personeli olarak çalışmaktadır. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Uzaktan Algılama Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans öğrenimi görmektedir.